Istuttuani lähes koko päivän surffamassa netissä katsellen kaikenlaisia ihania reseptejä, päätin että tänään syödään hampurilaisia ala Petra.
Vielä ei siis ole toteutus alkanut, mutta suunnitelma olis seuraava.
Paistan ihan itse pihvit jauhelihasta, siis naudan jauhelihasta (haluisin paistinjauhelihaa, mut en nyt pääse kauppaan). Jauhelihaan lisään vaan kananmunaa suolaa ja pippuria, ei muuta. Sitten paistan ne ihan perinteisesti pannulla vähässä rasvassa.
Koska mulla on parilapannu, niin ajattelin ottaa sämpylöihin parilaraidotuksen ja sitten kasaamaan hamppareita... Pohjalle tietysti sämpylä, sitten rapeaata salaattia ja hampurilaiskastiketta vähän. Pihvi, johon paiston loppuvaiheessa sulattelin kunnon cheddar-juustoa päälle, pikkusen sipulia, hampurilaiskastiketta ja kurkkua tai paprikaa ja avot! Rinnalle vielä kasa järkyttävän herkullisia maalaisranskalaisia ja itsetehty majoneesikastike... ei voi olla oikeesti parempaa :)
Kuva tulee sitten perästä jos onnistun suunnitelmassani.
Tämä siis rakentui vasta myöhemmin, jossa kastikkeena käytin aina parasta Aura-murua, jonka sekoitin kermaviilin kanssa ja lisäsin vähän mustapippuria.
Taikina ei suinkaan ole pelkkää leipomista, vaan se on alku josta voi muovata mitä vain, joskus taikina voi olla lanka joskus kangas joskus paperi ja joskus jokin ruoka...
maanantai 11. helmikuuta 2013
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Blogiarkisto
-
►
2025
(1)
- ► helmikuuta (1)
-
►
2024
(1)
- ► huhtikuuta (1)
-
►
2017
(2)
- ► tammikuuta (2)
-
►
2015
(5)
- ► toukokuuta (3)
- ► huhtikuuta (1)
- ► helmikuuta (1)
-
►
2014
(3)
- ► tammikuuta (3)
-
▼
2013
(12)
- ► marraskuuta (1)
- ► toukokuuta (2)
- ▼ helmikuuta (4)
- ► tammikuuta (3)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti