Nyt mä oon sitten lopullisesti tärähtäny. Menin ja listauduin twitteriin... Häiriintynyttä!
Tarviikin tässä lisäks vähän hehkuttaa... Oltiin eilen Ristorante Comossa syömässä ja minä, joka en ikinä syö alkuruokaa, tilasin oikeen kolmen lajin sellaisen. Ensimmäinen sisälsi grillattuja jättikatkarapuja, jotka ui oliiviöljyssä, seuraava sisälsi mozzarella di buffalaa, basilikan lehtiä, mustapippuria ja oliiviöljyä reippaalla kädellä ja viimeinen sitten oli se suuri syy miksi tätä alku ruokaa halusin. En ikinä koskaan milloinkaan ole maistanut kampasimpukkaa, vaikka sitä joka paikassa hehkutetaan ja höpötetään, eipä taida olla yhtään kokkiohjelmaa, jossa sitä ei olisi valmistettu. No siinä se sitten oli rucolan lehtien päällä kaameassa määrässä oliiviöljyä ja pinta selvästi liikaa paistuneena. Leikkasin palan ja työnsin suuhuni... Ei maistunu miltään, paitsi siltä hemmetin oliiviöljyltä, rucolalta ja palaneelta. Pah ja tän perään ihmiset huokailee... Sanon vaan et voihan vattu!!!
No pääruoka olikin sitten jotain ihan muuta. Järkyttävän hyvää paistettua kuhaa loistavasti tehdyn sopivasti aldenten risoton kera. Lautasella oli mun hieman karsastamia kapriksia, mutta uskokaa tai älkää minäpä söin nekin. Oli kyllä yks ehdottomasti parhaita ravintola-annoksia meikäläisen mittapuulla. Suosittelen siis lämmöllä Comoa ihan jokaiselle italialaisen ruuan ystävälle, joka Tampereelle asti vaivautuu tulemaan.
Taikina ei suinkaan ole pelkkää leipomista, vaan se on alku josta voi muovata mitä vain, joskus taikina voi olla lanka joskus kangas joskus paperi ja joskus jokin ruoka...
lauantai 11. tammikuuta 2014
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Blogiarkisto
-
►
2025
(1)
- ► helmikuuta (1)
-
►
2024
(1)
- ► huhtikuuta (1)
-
►
2017
(2)
- ► tammikuuta (2)
-
►
2015
(5)
- ► toukokuuta (3)
- ► huhtikuuta (1)
- ► helmikuuta (1)
-
►
2013
(12)
- ► marraskuuta (1)
- ► toukokuuta (2)
- ► helmikuuta (4)
- ► tammikuuta (3)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti